Gizlilik Politikası

Bu web sitesi APA YAYINCILIK tarafından işletilmektedir.

 

İş ve inşaat makineleri ile tarım makineleri sektörlerindeki kişilere yönelik bir dizi web sitesi, sektörel dergi, haber bülteni ve diğer hizmetleri işletmekteyiz. Kaydolma veya bize kendinizle ilgili kişisel bilgiler verme fırsatları vardır. Belirli özelliklere veya promosyonlara erişmek için kayıt gerekli olabilir.

 

Bu gizlilik politikası, kişisel verilerin nasıl kullanıldığını ve herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle nasıl iletişime geçeceğinizi açıklıyor.

 

  1. Bilgileri nasıl topluyoruz?

 

Bilgileri aşağıdaki şekillerde topluyoruz;

 

DOĞRUDAN bize verdiğinizde

 

Bize bilgilerinizi vermenizin birçok yolu vardır. Örneğin;

-Dergilerimize abone olduğunuzda

-Web sitelerimize kaydolduğunuzda

-Ücretsiz e-bültenlerimizi almak istediğinizde

-Çeşitli ürün ve hizmetler hakkındaki görüşlerinizi soran bir anketi tamamladığınızda

-Bizden bir ürün veya hizmet satın aldığınızda

-Bir etkinliğe katılmak için kaydolduğunuzda

-Derginin ücretsiz bir dijital sayısını indirdiğinizde

-Sunduğumuz bir ürün veya hizmet hakkında daha fazla bilgi talep ettiğinizde

-Bizimle telefonla, yazılı olarak, e-postayla veya şahsen iletişim kurduğunuzda.

-Lütfen bize başkasının kişisel bilgilerini vermeden önce daima onay alın.

-Lütfen verdiğiniz tüm kişisel bilgilerin doğru ve güncel olduğundan emin olun ve herhangi bir değişiklik varsa bize bildirin.

 

DOLAYLI OLARAK bize verdiğinizde

 

Bilgileriniz bizimle bağımsız kuruluşlar, gibi kuruluşlar tarafından paylaşılabilir. Bu bağımsız üçüncü şahıslar, bilgilerinizi yalnızca onay verdiğinizde paylaşacaktır.

 

Verilerinizi tam olarak nasıl işleyeceklerini anlamak için bilgilerinizi verirken Gizlilik Bildirimlerini kontrol etmelisiniz.

 

Verilerinizi bizimle Sosyal Medya aracılığıyla paylaştığınızda

 

Ayarlarınıza veya sosyal medya ve Facebook, WhatsApp, LinkedIn veya Twitter gibi mesajlaşma hizmetleri için gizlilik bildirimlerine bağlı olarak, bize bu hesaplardan veya hizmetlerden bilgilere erişme izni verebilirsiniz.

 

Topluluk araçlarını kullanırsanız, gönderdiğiniz ve aldığınız içeriği ve iletişimleri saklayabiliriz ve iletişimlerinizi izleme hakkımızı saklı tutarız. Sitelerimizi ziyaret ederken de faaliyetlerinizi ve kişisel tercihlerinizi detaylandırabiliriz (aşağıdaki “Çerezler” bölümüne bakın).

 

Verilerinizi kamuya açık bilgiler aracılığıyla bizimle paylaştığınızda

 

Bu, web siteleri, işletme listeleri, dernek üyelik listeleri, rehberler, hosting gibi yerlerde bulunan bilgileri ve makaleler / gazetelerde yayınlanan bilgileri içerebilir.

 

  1. Hangi kişisel bilgileri topluyoruz?

 

Size sunduğumuz abonelik, satın alma işlemleri veya hizmetler ile ilgili olarak ihtiyaç duyduğumuz minimum miktarda bilgiyi her zaman yakalayacağız ve bilgilerinizi güvende tutmaya söz veriyoruz.

 

Genellikle toplayacağımız kişisel veriler şu şekildedir:

-Adınız

-Cinsiyetiniz

-İletişim bilgileriniz

-Banka veya kredi kartı bilgileriniz (ödeme yapılması gereken durumlarda)

-Sorunun, hizmetin veya ürünün ayrıntıları

-Uygun olduğu durumlarda ek bilgi de isteyebiliriz.

 

  1. Topladığımız bilgilerle ne yapıyoruz?

 

Kişisel verilerinizi, rızanızla birlikte, talep ettiğiniz ürünü veya hizmeti size sağlamak için sözleşme temelinde kullanacağız, örneğin;

-Dergi abonelikleri

-Bültenler

-Etkinlik Kaydı

-Sektör Raporları

-Sektörel tanıtımlar

 

Kişisel verilerinizi, temel iş faaliyetlerini yürütmenin meşru menfaati için işleyeceğiz, bunlar şunları içerecektir:

-İşlem, müşterilerimizin yararına hizmetlerimizi / iletişimlerimizi geliştirmemize, değiştirmemize, kişiselleştirmemize veya başka şekilde iyileştirmemize olanak tanıdığında

-Ağımızın ve bilgi sistemlerimizin güvenliğini artırmak için

-Web sitelerimizi işletmek ve indirmeler, raporlar, sohbet odaları, ilan panoları, promosyonlar ve yarışmalar dahil olmak üzere istediğiniz bilgi ve hizmetleri sağlamak için

-İş ve İnşaat makineleri ve ekipmanları veya tarım makineleri ve ekipmanlarında bir birey olarak ilginizi çekecek ve size fayda sağlayacak basılı (posta yoluyla) veya dijital formatta (e-posta yoluyla) dergiler göndermek için

-Müşteri hizmetleri taleplerinizle ilgilenmek için

-Web sitelerimizi ve diğer ürün ve hizmetlerimizi iyileştirmek için dahili analiz ve araştırma için

-Size e-posta yoluyla, inşaat veya tarım sektöründe bir birey olarak ilginizi çekecek ve size fayda sağlayacak haber bültenleri göndermek için

-Size posta yoluyla ve e-posta yoluyla APA yayınları, etkinlikleri ve hizmetleri hakkında pazarlama bilgileri göndermek için

-Size yalnızca yasaların izin verdiği veya sizin talep ettiğiniz şekilde, seçilen üçüncü taraf şirketlerden bilgi göndermek için (aşağıdaki “Üyelikten nasıl çıkılır” bölümüne bakın)

-Yönetici e-postaları göndermek için (örneğin, şifrenizi unutursanız)

-Sitelerimizin veya hizmetlerimizin dolandırıcılığını ve kötüye kullanımını önlemek ve tespit etmek için

-Promosyon kampanyalarının ve reklamların etkinliğini belirlemek için (veriler toplanır)

 

Verileri meşru menfaat amaçları için işlediğimizde, Kişisel Veri haklarınızı her zaman yüksek düzeyde tutmamızı ve bu hakları dikkate almamızı sağlayacağız. Dilerseniz bu işleme itiraz etme hakkına sahipsiniz ve bunu yapmak isterseniz lütfen abonelik@apayayincilik.com.tr adresine e-posta gönderin. Tüm e-postalar 5 iş günü içerisinde cevaplandırılacaktır.

 

Üyelikten nasıl çıkılır

  • Herhangi bir e-posta bülteninin veya diğer yazışmaların altındaki abonelikten çıkma bağlantısını tıklayın.
  • Tercihlerinizi değiştirmek için apayayincilik.com. adresini ziyaret edin ve hesabınıza giriş yapın.
  • Bilgilerinizi e-posta veya posta yoluyla APA Veri Kontrolörüne gönderin (aşağıdaki bölüm 9’a bakın)

 

  1. Bilgilerinize başka kim erişebilir? 

 

Hizmet hosting sağlayıcılarımız

Meşru ticari faaliyetlerimiz sırasında, kişisel verilerinizi, bize hizmet sağlayan veya uygulamalarımızı / yazılımlarımızı barındıran bizim için çalışan bağlı şirketlere veya diğer kuruluşlara paylaşmamıza veya bunlara erişim sağlamamıza ihtiyaç duyulabilir. erişebilir, örneğin:

-Bankacılık kuruluşları – bankacılık / ödeme hizmetlerimizi sağlayanlar

-Posta, kurye firmaları

 

Verilerinizi hizmet / barındırma sağlayıcılarımızdan herhangi biri ile paylaşmadan veya bunlara erişim sağlamadan önce KVKK ile uyumlu veri işleme sözleşmelerinin yürürlükte olmasını sağlayacağız.

 

Üçüncü şahıslarla paylaşmak

Kişisel verilerinizi asla ticari olarak bir başkasına satmayacağız veya kendi amaçları için kullanabilecek üçüncü şahıslara vermeyeceğiz.

 

Kişisel verilerinizi, yalnızca toplama sırasında açık ve bilgilendirilmiş onayınızı alırsak, yukarıda listelenemeyen diğer durumlarda paylaşacağız.

 

İstisnai durumlarda, yasaların gerektirmesi halinde veya kendimizi veya başkalarını yasa dışı veya zararlı faaliyetlere karşı korumak veya savunmak için kişisel bilgilerinizi ifşa edebiliriz. İşletmemiz satılır veya yeniden yapılandırılırsa, bilgileriniz işin bir parçası olarak aktarılabilir.

 

  1. Bilgilerinizi nasıl güvende tutuyoruz ve bunlara kimlerin erişimi var

 

Kişisel bilgileriniz, Türkiye’de güvenli bir şekilde barındırılacaktır. Kişisel bilgilerinizi korumak için uygun fiziksel ve teknik kontrollerin mevcut olmasını sağlıyoruz.

 

Kişisel bilgilerinizin yalnızca uygun APA çalışanları ve hizmet / hosting sağlayıcılarımız tarafından erişilebilir olmasını sağlamak için tuttuğumuz bilgilere kimlerin erişimi olduğunu düzenli olarak gözden geçiririz.

 

Kişisel verilerinize erişimi olan tüm APA personelinin kişisel verilerinizi kesinlikle gizli tutmakla yükümlü olmasını sağlayacağız. Onlarla çalışmadan önce kullandığımız şirketler üzerinde kapsamlı kontroller yapılır ve beklentilerimizi ve gereksinimlerimizi, özellikle de bu hizmetleri sağlamanın bir parçası olarak erişebilecekleri kişisel verileri nasıl yönettiklerini belirleyen bir sözleşme yapılır.

 

Belirli türdeki kişisel veri ihlallerini ilgili denetim makamına bildirmekle görevliyiz ve mümkünse bunu ihlalin farkına vardıktan sonra 72 saat içinde yapacağız. Bir ihlal tespit edilirse ve sizi olumsuz yönde etkileme riskinin yüksek olması muhtemelse, sizi gecikmeksizin bilgilendireceğiz.

 

Kişisel bilgilerinizi korumak için ticari olarak makul adımlar atıyoruz. Bu, bilgilerinize yetkisiz erişimi veya bilgilerinizin ifşasını en aza indirmek için süreçler ve prosedürler oluşturmayı içerir. Ancak, kişisel bilgilerinizin davetsiz misafirlerce kötüye kullanılması riskini ortadan kaldıracağımızı garanti etmiyoruz. Lütfen hesaplarınızın şifrelerini güvende tutun ve başkalarına ifşa etmeyin. Şifrenizin herhangi bir yetkisiz kullanımından veya başka bir güvenlik ihlalinden haberdar olursanız, hemen bizimle iletişime geçmelisiniz.

 

Sitelerimizdeki ilan tahtaları, sohbet odaları ve diğer topluluk alanları halka açıktır. Bu alanlarda sizi veya bir başkasını tanımlayabilecek herhangi bir bilgiyi ifşa etmekten kaçınmalısınız. Bu alanlarda ifşa ettiğiniz bilgilerin korunmasından veya güvenliğinden sorumlu değiliz.

 

  1. Bilgilerinizi ne kadar süreyle saklıyoruz ve bunları nasıl güncel tutuyoruz

 

Bilgilerinizi yalnızca sorgunuzda, dergi aboneliğinizde, haber bülteni aboneliğinizde, etkinlik kaydınızda veya APA ile ilişkili diğer hizmetlerde size yardımcı olmak için ihtiyacımız olduğu sürece saklayacağız. Bilgilerinizi ne kadar süreyle saklamamız gerektiğine dair yasal zaman çizelgeleri vardır, örneğin, mali işlemler 10 yıl, abonelik kayıtları ise denetim amacıyla 4 yıl saklanmalıdır. Size artık herhangi bir ürün veya hizmet sunmadığımızda veya verilerinizi silmemizi talep ettiğinizde verilerinizi sileceğiz.

 

  1. Haklarınız

KVKK size belirli haklar verir ve bunlar size kolaylık sağlamak için aşağıda listelenmiştir.

 

-Kişisel verilerinizin ne zaman toplandığı, nelerin toplandığı ve nasıl kullanılacağı veya paylaşılacağı konusunda bilgilendirilme hakkına sahipsiniz.

-Onayınızı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz.

-Kişisel verilerinize erişim hakkınız vardır: erişim hakkı, kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuka uygunluğunun farkında olmanıza ve bunu doğrulamanıza olanak tanır. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin bir kopyasını da talep edebilirsiniz. Bu bilgiler, talep açıkça temelsiz veya aşırı bulunmadıkça, ücretsiz olarak sağlanacaktır. Başvuru yazılı olarak, mektupla veya e-posta ile yapılmalı ve iki kimlik kanıtıyla birlikte apayayincilik.com.tr adresine gönderilmelidir. Başvuru sahipleri, taleplerin açıkça temelsiz veya aşırı olduğu, özellikle de tekrarlayıcı oldukları için APA Yayıncılık’ın şunları yapabileceğinin farkında olmalıdır

-bilgi sağlamanın idari maliyetlerini hesaba katarak makul bir ücret talep etmek; veya

-cevap vermeyi reddet.

-Bazı durumlarda yanlış kişisel verilerin düzeltilmesi, bloke edilmesi (işlemenin kısıtlanması), silinmesi (unutulma hakkı) veya imha edilmesi hakkına sahipsiniz.

 

  1. Çerezler

Web sitelerimizden bazıları tanımlama bilgileri içerir. Çerezler, bir web sitesinin çevrimiçi etkinliğinizi kaydetmek için bilgisayarınıza gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, sitelerimize yaptığınız ziyaretleri kişiselleştirmek, sitelerimizin belirli yönlerini kullanma şeklinizi iyileştirmek ve çevrimiçi faaliyetlerinizi kaydetmek için web sitelerimizde kullanılabilir. Çerezleri tarayıcı ayarlarınızı ayarlayarak devre dışı bırakabilirsiniz, ancak bunu yaparsanız sitelerimizdeki bazı işlevler düzgün çalışmayabilir.

 

  1. İletişim

Gizlilik politikamızın herhangi bir yönü hakkında APA ile iletişime geçmek isterseniz, aşağıdaki yöntemlerden birini kullanın:

 

APA YAYINCILIK HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANI

 

Telefon: 0216 302 53 82

 

E-posta: abonelik@apayayincilik.com.tr